Hungrig som fan

Brukar ni äta så fort ni är hungriga? Eller suger ni på karamellen och låter det hela gå tills ni verkligen måste äta. Jag lutar åt att vara på det första sättet. Så fort jag känner hunger vill jag stoppa in något i truten. Är det vad som kallas för oral fixering? Vi kan säga att jag bara har en väldigt snabb omsättning. Det låter bättre. Fixering låter lite för skevt.

Jag är varken fet eller vek. Så det gör väl inget om jag äter när jag känner för det? Måste man ha fasta matrutiner? Jag är fostrad till att vara en sådan som har fasta matrutiner men innerst inne tycker jag mest att det är jobbigt. Kanske är någon slags fördröjt rebellisk grej som pågår. Men, jag vet inte. Nu är jag iallafall hungrig. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det. Kanske smyger upp och äter någon kaka. Är väldigt sugen på något gott. Men jag ska av rena principskäl försöka hålla mig till någonting näringsrikt och mataktigt. Gröt? Bacon? Korv? Choklad? Nu är vi där igen. Måste grubbla lite på vad jag faktiskt ska och bör äta. Blir lite tråkigt i längden att bara äta nyttiga saker, men det blir även jobbigt att bara äta godsaker. Antar att jag letar efter balans!

Category: Gnäll

- April 5, 2017